Arbëri

LDK: Qeveria s’ka të drejtë t’i ndërpresë pagat për mësimdhënësit

 

Lidhja Demokratike e Kosovës ka thënë se Qeveria nuk ka të drejtë ligjore dhe morale që t’i ndërpresë pagat për mësimdhënësit grevistë.

Në një komunikatë për media, LDK-ja është shprehur se komunat e kanë këtë të drejtë si njësi themelore të vetëqeverisjes në Kosovë.