Arbëri

Aktakuzë zyrtarëve të QKUK-së që dyshohen për mashtrim 100 mijë eurosh

 

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka ngritur aktakuzë kundër tre zyrtarëve të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, që dyshohen për mashtrim prej më shumë se 100 mijë eurove.

F.H., L.J. dhe Y.K. akuzohen për keqpërdorim të detyrës.