Arbëri

Ambasada amerikane: Koha të zbatohen të gjitha vendimet e Gjykatës Kushtetuese

 

Ambasada amerikane në Kosovë ka kërkuar zbatimin e të gjitha vendimet të Gjykatës Kushtetuese në Kosovë. Pas vizitave zyrtare të kryetares së gjykatës, Gresa Caka-Nimani, në SHBA, ambasada doli me një shkrim të tillë.

“Institucionet e pavarura të drejtësisë së Kosovës janë kritike për demokracinë e saj. Është koha të zbatohen të gjitha vendimet e Gjykatës Kushtetuese dhe të plotësojë vendet e lira në gjykatë”, ka shkruar Ambasada.