Arbëri

Nëntë të vdekur nga COVID-19 sot në Shqipëri

 

Ministria e Shëndetësisë në Shqipëri ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit ka pasur një rënie të ndjeshme të testimeve dhe për pasojë edhe rastet e reja kanë ardhur në ulje, me 325 qytetarë të prekur me COVID-19.

Në 24 orët e fundit kanë vdekur 9 qytetarë të prekur me koronavirus, ndërsa 563 janë shëruar.