Arbëri

​SBASHK-u dërgon në Shqipëri 452 punëtorë të arsimit

 

Sindikata e Bashkuara e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ka dërguar për pushime në Shqipëri 452 punëtorë të arsimit.

Kështu kanë bërë të ditur nga SBASHK-u nëpërmjet një komunikate për media.