Arbëri

Pesë të vdekur dhe 506 raste me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë

Pesë të vdekur dhe 506 raste me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë
 

Pesë persona kanë vdekur dhe 506 raste me koronavirus janë regjistrua në 24 orët e fundit në Kosovë, ndërkaq janë testuar 3.084 persona.

Rastet e vdekjes janë nga komunat: Ferizaj 1 rast (62 vjeç), Gjakovë 1 rast (72 vjeç), Prishtinë 1 rast (70 vjeç), Viti 1 rast (59 vjeç), Vushtrri 1 rast (69 vjeç).