Arbëri

Fondi Rajonal i Sfidave: Shpallja e Thirrjes së Parë për Shprehjen e Interesit

Artikull i sponsorizuar
 

Fondi Rajonal i Sfidave

Fondi i Sfidave Rajonale (FSR) është një program i ri që kërkon të rrisë produktivitetin dhe konkurrencën e bizneseve në Ballkanin Perëndimor 6.