Arbëri

Ambasadori italian në Kosovë: Procedurat parazgjedhore duhet të kryhen sipas ligjit, pa ndërhyrje

Ambasadori italian në Kosovë: Procedurat parazgjedhore duhet të kryhen sipas ligjit, pa ndërhyrje
 

Ambasadori italian në Kosovë, Nicola Orlando, ka thënë se Italia dhe BE-ja presin që Kosova ta organizojë zgjedhje të besueshme, transparente e gjithpërfshirëse.

Ai ka thënë se procedurat parazgjedhore, si certifikimi i kandidatëve po vazhdojnë dhe lejohen ankesat, ndërsa duhet të kryhen sipas ligjit dhe pa ndërhyrje.