Arbëri

“Shpenzimet e luksit” nxisin debat mes bordit të AKP-së dhe deputetëve

“Shpenzimet e luksit” nxisin debat mes bordit të AKP-së dhe deputetëve
 

Deklarimi i anëtarit të Bordit të Drejtorëve në Agjencinë Kosovare të Privatizimit, Hajzer Salihu, se kjo agjenci nuk bën harxhime luksi, në prezantimin e raportit vjetor financiar të AKP-së për vitin 2019, para Komisionit Parlamentar për Buxhet dhe Transfere ka nxitur debat me deputetët.

Në prezantim ai ka folur për mënyrën se si është shpenzuar buxheti i AKP-së.