Arbëri

Filloi punën Grupi punues për studimin e fizibilitetit të Liqenit të Ujmanit

Filloi punën Grupi punues për studimin e fizibilitetit të Liqenit të Ujmanit
 

Është mbajtur takimi i parë i Grupit punues për studimin e fizibilitetit të Liqenit së Ujmanit. Ky Grup është krijuar me vendim të kryeministrit Avdullah Hoti me qëllim të zbatimit të Marrëveshjes së Uashingtonit, për të siguruar bashkëpunimin e Departamentit të Energjisë së SHBA-së dhe njësive të tjera të këtij shteti.

Takimi është mbajtur të dielën nën kryesimin e zëvendësministrit të Ekonomisë dhe Ambientit, Muharrem Nitaj.