Arbëri

Osmani i drejtohet KGJK-së dhe Apelit, kërkon të dhëna për rastin e Arifit

Foto: KOHA
 

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, i është drejtuar të enjten Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe Gjykatës së Apelit, për të kërkuar më shumë informata për rastin e deputetit të dënuar, Etem Arifit.

“Janë kërkuar Aktgjykimi i Gjykatës së Apelit dhe dokumente të tjera relevante për këtë rast”, ka thënë për KOHËN Bekim Kupina, këshilltar për media i kryetares së Kuvendit, i pyetur rreth deputetit nga Partia e Ashkalinjve për Integrim, i cili është i dënuar me një vit e tre muaj burgim për mashtrim me subvencione.