Arbëri

Dëmet nga tërmeti në Shqipëri, 985 milionë euro

Foto: Reuters
 

Është publikuar raporti përfundimtar për dëmet e tërmetit të 26 nëntorit 2019 në Shqipëri. Dëmet llogariten në 985 milionë euro ndërsa për rimëkëmbjen duhen 1076 milionë euro.

Shumica e dëmit është regjistruar në sektorin e strehimit (78.5%), e ndjekur nga sektori prodhues (8.4%) dhe sektori i edukimit (7.5%)