Arbëri

Policia e Kosovës ende pa sigurim shëndetësor e jetësor

 

Që nga themelimi i Policisë së Kosovës, 21 pjesëtarë të saj kanë humbur jetën në detyrë.

20 vjet pas luftës, policët e Kosovës vazhdojnë të punojnë pa sigurim shëndetësor dhe jetësor.