Arbëri

Amerika shton numrin e ushtarëve në Kosovë nga Regjimenti i Aviacionit

Amerika shton numrin e ushtarëve në Kosovë nga Regjimenti i Aviacionit

Më shumë se 100 anëtarë të Gardës Kombëtare të Kolorados janë duke u thënë lamtumirë familjeve të tyre ndërsa përgatiten për të ardhur në Kosovë. Rreth 130 ushtarë do të kalojnë vitin e ardhshëm në Kosovë për sulme ajrore, evakuim të viktimave dhe mbështetje luftarake së bashku me forcat e NATO-s.

Mund të duket si një vend paqësor, por drejtuesit e Gardës Kombëtare të Kolorados ua kujtojnë ushtarëve që Ballkani është një vend “i nxehtë”.