Arbëri

Sipas Kelmendit mosmarrëveshja për postin e Presidentit rrezikon që mandati i qeverisë të përfundojë para kohe

Sipas Kelmendit mosmarrëveshja për postin e Presidentit rrezikon që mandati i qeverisë të përfundojë para kohe

Gazetari dhe opinionisti Adriatik Kelmendi ishte i ftuar në Interaktiv të KTV-së ku foli rreth koalicionit të mundshëm qeverisës ndërmjet Vetëvendosjes dhe LDK-së.

Ai thotë se sot u pa se nuk janë pajtuar për të gjitha çështjet, e takimi i sotëm ndërmjet Kurtit dhe Mustafës do të duhej të ishte formalitet nëse do të kishte marrëveshje paraprake.