Arbëri

MPJ nuk i komenton deklaratat e Daçiqit se Togo e ka tërhequr njohjen ndaj Kosovës

Foto: Koha
 

Ministria e Punëve të Jashtme nuk ka dashur ta komentoj deklaratat e ministrit të Jashtëm të Serbisë, Ivica Daçiq, se Togo e ka tërhequr njohjen ndaj Kosovës.

Këshilltari i ministrit të Jashtëm në detyrë, Jetlir Zyberaj, ka thënë për Koha.net se nuk do ta komentojnë propagandën dhe dokumentet e falsifikuara të Ivica Daçiqit.