Arbëri

Pozitë e opozitë: Nesër votojmë pro shpërndarjes së Kuvendit

Pozitë e opozitë: Nesër votojmë pro shpërndarjes së Kuvendit

Të enjten Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancën plenare ku pritet të votohet për shpërndarjen e legjislaturës së gjashtë.

PDK dhe AAK si dy partitë më të mëdha të koalicionit qeverisës, një ditë para seancës, kanë thënë se janë të gatshëm të votojnë për shpërndarje dhe që të hapet rruga për zgjedhjet e reja.