Arbëri

Lekaj – Hoxhajt për taksën ndaj Serbisë: Ishte këmbëngulësia e Haradinajt, për të tjerët ishte harruar

Lekaj – Hoxhajt për taksën ndaj Serbisë: Ishte këmbëngulësia e Haradinajt, për të tjerët ishte harruar

Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj do të mbahet mend për vendime të rëndësishme për vendin, thotë Pal Lekaj, ministër në detyrë i Infrastrukturës dhe Transportit (MIT) e nënkryetar i AAK-së.

Lekaj, duke iu përgjigjur zëvendëskryeministrit në detyrë, që vjen nga radhët e Partisë Demokratike Enver Hoxhaj, shtoi se Haradinaj ka kryer punë me nder dhe përgjegjësi.