Arbëri

Clark: Dua ta shoh Kosovën në NATO

Clark: Dua ta shoh Kosovën në NATO

Ish-gjenerali i NATO-s Wesley Clark tha se është përvojë e jashtëzakonshme për të kthimi në Kosovë për të parë demokracinë, presidentin, kuvendin, udhëheqjen dhe ekonominë e Kosovës krahasuar me kohën e tragjedisë 20 vjet më parë, duke shtuar se populli Kosovar është duke ndihmuar vendin të ecë drejt Perëndimit.

“Pres me padurim kohën kur Kosova do të anëtarësohet në Bashkimin Evropian dhe NATO-n. Dua ta shoh këtë vend si anëtar të NATO-s sepse NATO është për ata njerëz që besojnë në liri,” tha Gjenerali Clark duke shtuar se Kosova ka treguar guximin dhe përkushtimin për këtë.