Arbëri

Krasniqi: Bisedime me Serbinë po, kompromis të ri jo

 

Ish-kryeparlamentari Jakup Krasniqi, thotë se Kosova ka bërë mjaft kompromise në bisedimet e Vjenës dhe se nuk mund të bëj më kompromise sa i përket dialogut me Serbinë.

Krasniqi thotë se është për vazhdimin e dialogun me Serbinë, por jo për kompromis të ri.