Arbëri

Familja ikën nga Shqipëria, gjen strehë në Francë

Familja ikën nga Shqipëria, gjen strehë në Francë
 

Arjani dhe familja e tij u larguan nga Shqipëria për të jetuar në Francë.

Familja shqiptare shkoi në Francë në fillim të janarit të vitit 2015. Ajo u vendos në Meslay-du-Maine (Mayenne) dhe luftonin çdo ditë për një jetë më të mirë.