Arbëri

Kosova e Italia me marrëveshje për “Transferim të Personave të Dënuar”

Kosova e Italia me marrëveshje për “Transferim të Personave të Dënuar”
 

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, dhe homologu i tij italian, Alfonso Bonafede, kanë nënshkruar sot në Romë Marrëveshjen për Transferin e Personave të Dënuar në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Italisë, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Tahiri ka theksuar se Marrëveshja e nënshkruar sot e thellon edhe më tej bashkëpunim mes dy vendeve si dhe forcon doktrinën e zbatimit të të drejtave të njeriut në Kosovë, me theks të veçantë të atyre që kanë rënë ndesh me ligjin dhe janë në vuajtje të dënimit.