Arbëri

Kirurgët e QKUK-së: Greva do të vazhdojë derisa rrogat tona të barazohen me të prokurorëve e gjyqtarëve

Kirurgët e QKUK-së: Greva do të vazhdojë derisa rrogat tona të barazohen me të prokurorëve e gjyqtarëve
Foto: Koha
 

Premtimi i kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli se Ligji për Paga dhe buxheti për vitin 2019 do të kalojnë në pako në fillim të janarit gjë që do ua mundësonte rritjen e pagave për punëtorët shëndetësor, është i papranueshëm për kirurgët e QKUK-së.

Pavarësisht se një gjë të tillë Veseli e ka thënë dje në një takim me Federatën Sindikale të Shëndetësisë, përfaqësuesit e kirurgëve, grevistë, kanë thënë se ata nuk i përfaqëson kjo Federatë.