Arbëri

“Trepça” në stagnim edhe dy vjet pas miratimit të Ligjit

“Trepça” në stagnim edhe dy vjet pas miratimit të Ligjit

Gjendje e rëndë është krijuar në Kombinatin metalurgjik “Trepça”, ndërmarrje kjo që po shënon rënie të mëdha të prodhimit dhe nuk ka qëndrueshmëri financiar.

Megjithatë, edhe pse ligji për “Trepçën” është miratuar dy vjet më parë, ende mbetet nën administrimin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit(AKP).