Arbëri

“Shqiponja” shpallet fjalë e vitit në Zvicër

“Shqiponja” shpallet fjalë e vitit në Zvicër

Festa me shqiponjë në duar që bënë Granit Xhaka e Xherdan Shaqiri në ndeshjen kundër Serbisë në Kampionatin Botëror që u mbajt gjatë verës në Rusi, ka shtyrë që në Zvicër fjala “Shqiponjë” të jetë fjalë e vitit.

Gjesti i dy futbollistëve ngjalli reagime të mëdha në botën e futbollit ndërsa në Zvicër ngjalli reagime për nacionalizëm dhe dyshime për besnikërinë e qytetarëve me nënshtetësi të dyfishtë.