Haradinaj: Banorët e Shipitullës do të dislokohen sipas modelit të Hades

Haradinaj: Banorët e Shipitullës do të dislokohen sipas modelit të Hades

13 shtator 2017 23:41

Kryeministri Ramush Haradinaj tha se është arritur marrëveshja që banorët e Shipitullës të dislokohen nga shtëpitë e tyre dhe që nga sonte ka rifilluar të punojë eskavatori i KEK-ut, akt ky që i mundëson qytetarëve të Kosovës të kenë prodhim të energjisë elektrike, transmeton kp.

Sipas Haradinajt, i cili në orët e vonë të mbrëmjes së sotme qëndroi në Mihjen sipërfaqësore të Kosovës B, dislokimi u banorëve do të bëhet sipas modelit të banorëve të Hades, të cilët para disa viteve janë zhvendosur nga shtëpitë e tyre,

Komentet

Shto koment

Të ngjashme