Video

Kulla e Haradinajve në Gllogjan ka hapur derën për ngushëllime për kryeplakun

2

Kulla e Haradinajve në Gllogjan ka pritur për ngushëllime qytetarë dhe personalitete të shumta për vdekjen e Hilmi Haradinajt.

Për të shprehur ngushëllime ishte edhe presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta.