Video

Bajrami në botën islame: Me varfëri, armëpushime e shpresë për Kupën e Botës

2

Besimtarët e fesë myslimane në gjithë botën kanë shënuar ditën e parë të Fitër Bajramit, një prej ditëve më të gëzueshme në traditën islame, me të cilën përfundon muaji i Ramazanit.

Bajrami zgjat tri ditë dhe është njëra prej festave më të rëndësishme të fesë myslimane, përcjell KTV.