×

QKUK-ja grumbullon gjatë ditës rreth 4.500 euro nga pacientët

Qeveria vendos lehtësira për mërgimtarët dhe sanksione për Rusinë e Iranin

Bislimi: Raporti i Borrellit “do të rekomandojë heqjen e masave”

Çka ndodhi në mes KFOR-it francez dhe familjes Jashari më 1999? – Flet ish-ushtaraku i Francës, Ilir Bajraktari