Video

Dëshmitari: “Njeriu i madh” tek i cili më thanë se do të ndikonin ishte Enver Hasani

1
 

Emri i ish-kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, Enver Hasani, dhe emri i ish-deputetit të PDK-së, Nait Hasani janë lakuar, të hënën, në gjykimin kundër zyrtarit të Qeverisë së Kosovës, Zahir Bajrami, si dhe djalit të tij, Adrian Bajrami, të cilët po përballen me drejtësinë për korrupsion.

Elsadat Musliji ka rrëfyer para Gjykatës Themelore të Prishtinës rrethanat dhe bisedat që i ka pasur me të akuzuarit që nga viti 2012, kur i kanë kërkuar dy herë nga 10 mijë euro për lirimin e tij nga burgu, shkruan sot Koha Ditore.