Video

Tensione në SHSKUK

1
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Listat e gjata të pritjes, mungesa e barnave esenciale e mosfunksionializimi i spitalit të fëmijëve ishin disa nga çështjet që u diskutuan në Komisionin e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

Nënkryetari dhe anëtarët e tjerë hodhën akuza në drejtim të Bordit dhe menaxhmetit të ShSKUK-së për situatën aktuale të shëndetësisë që, sipas tyre, ka ardhur nga papërgjegjësia e tyre.