Video

Kurti udhëzon AKP-në për asetet potenciale

1
 

Një hap drejt themelimit të fondit sovran, kryeministri Albin Kurti ka thënë se e kanë bërë.

Në mbledhjen e ekzekutivit, Kurti ka thënë se e kanë gati koncept- dokumentin për fondin sovran dhe se ai pritet të shqyrtohet në komisionin ekzekutiv ndërministror.