Video

Përplasje të ashpra pushtet-opozitë në Kuvend

1
 

Marrëveshjet ndërkombëtare financiare të premten kanë nxitur diskutim të ashpër mes pushtetit dhe deputetëve opozitarë të LDK-së. LDK-ja votoi kundër një marrëveshjeje ndërkombëtare për të cilën ministri i Financave, Hekuran Murati, e kritikoi duke thënë se me këtë veprim ka bërë historinë në Kuvend.

Marrëveshjet ndërkombëtare financiare të premten kanë ngritur tensione në Kuvendin e Kosovës.