Video

Shoqëria civile padit ministrinë për lejet e lëshuara për hidrocentralet në Kaçanik

1
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Edhe një padi kundër Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës është dorëzuar pranë Gjykatës Themelore të Prishtinës.

Grupi për Studime Politike dhe Organizata “Gjethi” kanë paditur Ministrinë për dhënien e lejeve për ndërtimin e hidrocentraleve në Kaçanik.