Video

Kuvendi dështon ta shpallë gjendjen emergjente të energjisë

1
 

U kërkua seancë e jashtëzakonshme për shpalljen e gjendjes emergjente me energji, por Kuvendi dështoi që ta bëjë këtë në mungesë të kuorumit.

Vetëm 55 deputetë morën pjesë në votim të vendimit të Qeverisë, ndërsa deputetët e PDK-së, LDK-së dhe ata të Listës Serbe, që janë pjesë e koalicionit, e bojkotuan votimin.