Video

Protestuesit kërkojnë shkarkimin e Rizvanollit dhe furnizim 24 orë me energji

1
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Pas pesë ditësh reduktime të energjisë elektrike, të hënën me kërkesë të KOSTT-it, KEDS-i ka ndërprerë reduktimet të paktën deri në mesnatë.

Ndërprerja e reduktimeve është bërë pas shtimit të likuiditetit dhe blerjes së energjisë së importit, por edhe shtimit të 70 megavatëve nga energjia me erë.