Video

Bislimi: Partitë që ishin në pushtet e pranojnë se i kanë politizuar institucionet

1
 

Gjatë raportimit të zëvendëskryeministrit Besnik Bislimi në Komisionin Parlamentar për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, deputetja e PDK-së, Blerta Deliu-Kodra, ka thënë se për shtatë muaj qeverisje, LVV-ja ka punësuar vetëm familjarë. Kjo është mohuar nga Bislimi, i cili ka thënë se institucionet i kanë gjetur të politizuara dhe se këtë po e pranojnë edhe subjektet që për shumë vjet ishin në pushtet

 Politizimi i institucioneve ka përplasur deputeten e PDK-së, Blerta Deliu-Kodra me zëvendëskryeministrin Besnik Bislimi. Gjatë raportimit të Bislimit në Komisionin Parlamentar për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, deputetja e PDK-së ka thënë se për 7 muaj qeverisje, LVV-ja ka punësuar vetëm familjarë. Kjo është mohuar nga Bislimi, i cili ka thënë se institucionet i kanë gjetur të politizuara.

Deliu-Kodra ka thënë se do të pajtohej me Bislimin nëse ata si Qeveri do të punonin për depolitizim.