Video

Serbët kundërshtojnë dhunshëm aksionin e policisë kundër kontrabandës

1
 

Tensionet në veriun e banuar me shumicë serbe janë rikthyer të mërkurën, dhjetë ditë pas ngjarjeve në Jarinjë e Bërnjak.

Aksioni i gjerë i Policisë dhe Doganës së Kosovës kundër mallrave kontrabandë, i cili përfshiu edhe Komunën veriore të Mitrovicës, mobilizoi serbët mëngjesin e hershëm.