Video

Sërish mbështetje për “perspektivën evropiane” të Ballkanit Perëndimor

1
 

Përparim konkret në dialog presin shtete anëtare të Bashkimi Evropian nga Kosova dhe Serbia.

Në deklaratën e përbashkët me krerët e Ballkanit Perëndimor, të nxjerrë pas samitit të mbajtur në Slloveni, udhëheqësit e BE-së dhe të vendeve anëtare, kanë theksuar rëndësinë që ka ky proces për stabilitetin në rajon.