Video

Ndahen mjete për modernizimin e ujësjellësit në Deçan dhe për bujqit dhe specializantët

1
 

Shqetësimet e rreth 1 mijë e 500 qytetarëve të Komunës së Deçanit pas përdorimit të ujit kanë vënë në lëvizje institucionet në vend.

Rreth dy javë pas kërkesës për ndarjen e mjeteve, Qeveria e Kosovës e ka miratuar vendimin që të rialokohen mjetet në vlerë prej 150 mijë eurosh për investime në rrjetin e ujësjellësit në Deçan.