Video

15 persona vazhdojnë të trajtohen në spital, 26 në proces të lirimit

1
 

26 persona të cilët u lënduan në aksidentin e një ditë më parë, sipas Ministrisë së Punëve të Jashtme e Diasporës, janë në procesin e lirimit. Sipas kësaj Ministrie, trajtimin mjekësor në spital do ta vazhdojnë 15 persona të tjerë, gjendja shëndetësore e të cilëve është stabile, derisa vetëm një rast është në gjendje më të rëndë.

“Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), nga komunikimi me autoritetet kroate përmes ambasadës së Kosovës në Zagreb, lidhur me gjendjen e bashkatdhetarëve të aksidentuar dje në Sllavonski Brod, njofton opinionin publik se nga të dhënat e konfirmuara deri në orën 14:00, janë 26 persona në proces të lirimit nga spitali”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme e Diasporës.