Video

Refuzimi i Deklaratës së Paqes dhe kërcënimi për ndërprerje të dialogut

1
 

Mundësinë e ndërprerjes së dialogut e kanë përmendur përfaqësuesit serbë, një ditë pas takimit të djeshëm Kurti-Vuçiq, që u vlerësua si i zorshëm.

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, në intervistën për një televizion serb ka thënë se një mundësi e tillë ishte përmendur gjatë një bisede të tij me ndërmjetësin e BE-së për dialogun, Miroslav Lajçak.