Video

Përplasje mes Vuçiqit e Kamberit në Kuvendin e Serbisë

1
 

E ardhmja e fëmijëve të Serbisë dhe shtetit varet nga mënyra se si kjo gjeneratë do ta zgjidhë çështjen e Kosovës, ka thënë presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, gjatë raportimit të tij para deputetëve të Kuvendit të Serbisë mbi ecurinë e dialogut të zhvilluar në Bruksel mes Kosovës e Serbisë.

Vuçiqi ka thënë se e vetmja zgjidhje për Kosovën është kompromisi, por që, sipas tij, ai nuk e di si do të dukej ky kompromis.