Video

Nga 15 korriku nisin vizitat e familjarëve të të arrestuarve në Hagë

1
 

Faza paragjyqësore ndaj Pjetër Shalës i akuzuar nga Gjykata Speciale, pritet të përfundojë në gjysmën e dytë të nëntorit të këtij viti.

Për dallim nga rastet e tjera të të arrestuarve në Hagë, mbrojtja e Shalës dhe përfaqësuesit e Zyrës së Prokurorit të Specializuar kanë komunikim normal, pa kritikuar njëri-tjetrin.