Video

Vendimi i presidentes Osmani kundër Dakës kualifikohet shkelje kushtetuese

1
 

Presidentja Vjosa Osmani, ka shkarkuar kryetaren e KQZ-së, Valdete Daka, e cila gjatë dhe pas zgjedhjeve ishte vënë në thumb të kritikave për anshmëri nga Lëvizja Vetëvendosje, listës së kandidatë për deputetë të së cilës parti i kishte prirë Osmani.

Mes arsyeve për shkarkim, Dakës i është përmendur pikërisht ky rol në zgjedhje.