Video

Supremja: Grabovci si deputet s’ka mundur të punësonte njerëz

1
 

Ish-deputeti i PDK-së, Adem Grabovci, sërish do të ulet në bankën e të akuzuarit.

Rreth një vit pasi Apeli i pati dënuar Grabovcin, Ilhami Gashin dhe Sedat Gashin, për veprën penale “Shkelja e statusit të barabartë të shtetasve dhe banorëve të Republikës së Kosovës, në aferën e njohur si “Pronto” Supremja e ka anuluar këtë vendim dhe lënda është kthyer në rigjykim.