Video

Miratohen ndryshimet e Ligjit për gjykimin në mungesë

1
 

Me 90 vota për Kuvendi i Kosovës ka miratuar plotësim-ndryshimin e Kodit të Procedurës Penale për lehtësimin e procedurave për gjykimin e krimeve në mungesë.

Por kjo çështje nuk kaloi pa akuza mes ministres aktuale të Drejtësisë, Albulena Haxhiu, dhe ish-ministrit Abelard Tahiri.