Video

Qeveria ndan pako stimuluese prej 20 milionë eurosh për bizneset

1
 

Një pako stimuluese financiare në vlerë rreth 20 mijë euro është miratuar në Qeveri, nga e cila do të përfitojnë bizneset dhe të punësuarit që u afektuan nga masat e fundit anti-Covid, nëpunësit shëndetësorë dhe zyrtarët e policisë, si dhe qytetarët përfitues të skemave sociale.

Nëpërmjet njërit vendim janë ndarë 6 milionë euro për subvencionimin e pagave dhe qirave të bizneseve që u mbyllën pas masave restriktive të vendosura për periudhën 7 deri më 18 prill.