Video

Ministria e Mjedisit anulon dy vendime të ish-udhëheqjes

1
 

Kriteret diskriminuese për tenderin 44 milionësh për mirëmbajtjen e rrugëve, kanë çuar në anulimin e tij nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.

Tenderi për kontratë trevjeçare, ishte hapur javëve të fundit nga ish-ministri Arban Abrashi, porse u anulua tri javë pas ardhjes në pushtet të Qeverisë Kurti.