Video

Ndalohet puna e gastronomisë, kufizohet lëvizja nga ora 22:00

1
 

Mbyllja e gastronomisë dhe qendrave tregtare në 12 ditët e ardhshme, si dhe kufizimi i lëvizjes së qytetarëve nga ora 22:00 deri në orën 5:00 të mëngjesit kanë qenë vetëm disa nga masat e marra nga Qeveria këtë të hëne.

Rritja e trendit të vdekjeve dhe e të infektuarve gjatë muajve të fundit dhe përhapja e shumëfishtë e variantit të ri me Covid-19 ka bërë që Ekzekutivi kosovar të ndërpresë punën e gastronomisë nga 7 prilli deri më 18 prill, derisa atyre u është lejuar vetëm shërbimi “merr me vete”.